maanantai 4. kesäkuuta 2012

Mätsärissä Herttoniemessä! :)


Kotimatka sujui rauhallisissa merkeissä, metro ei tuottanut hämminkiä, ja 213N:ssä Nanakin malttoi maata rauhassa paikallaan. Kävimme äidin kanssa viemässä Tarmon ja sen (mielettömän runsaat ja hienot!!) palkinnot Reetalle ja vaihdoimme ne Uffeen. Kävimme vielä kaupan kautta ja viemässä kirjeen postiin, ja sitten tulimmekin jo kotiin.

Huomenna käyn taas puolen päivän maissa ruokkimassa Alfin ja illalla olen menossa kavereiden kanssa Silkkiniitylle hengaamaan. Onneksi nyt on loma eikä tarvitse miettiä mitäään koulujuttuja...


Heräsin tänä aamulla nautinnollisesti vasta yhdentoista jälkeen, vaikka Uffe-pentu oli meillä hoidossa. Aikaisin aamulla äiti oli käyttänyt sen pihalla, ja juuri kun heräsin isä oli Nanan ja Uffen kanssa lenkillä. Helppoa on pennun hoitaminen kun on näin hyvät tukijoukot! Suuntasimme kahdentoista maissa Uffen kanssa kohti Alfin valtakuntaa. Matkalla yritin ottaa hienoja kuvia Uffesta, mutta nyt koneella katsottuna kuvat eivät olleet kovinkaan onnistuneita... Noh, harjoittelu jatkukoon.





Joimme Reetan kanssa kahvia ja pennut pyörivät pihalla. Leikkasin Alfin kynnet mikä sujui jo hieman viimekertaista paremmin! Olin suunnitellut kuvaavani enemmänkin koiria kun kamera oli kerrankin mukana, mutta into ei riittänyt kun pennut olivat niin eläväisiä ja häiritsivät kilvan toinen toistaan :D Pari (tosin ei valokuvauksellisesti erikoista) kuvaa sain kuitenkin napattua pihahengailusta. 




Ruokittuani Alfin lähdin kahden maissa Tarmo seuranani kohti kotia. Jätin Uffen Reetalle, koska en halunnut sitä mukaan mätsäröimään. Leikin meidän pihalla Nanan ja Tarmon kanssa vähän aikaa, pakkasin kamat (näyttelyhihnat, rokotustodistukset, nameja, 3 litraa vettä, Tarmon ruoat, vesikupin, leluja ja makuualustan koirille nyt ainakin), kävin suihkussa ja valmistauduin lähtöön.

Lähdimme neljän aikaan kohti bussipysäkkiä. 550:ssa oli kuuma ja paljon ihmisiä, mikä ei Tarmoa haitannut lainkaan, se vain nukkui tyytyväisenä. Nana sen sijaan oli jonkin verran kierroksilla ja vinkui vähän. Vaihdoimme Latokartanossa bussia, se sujui ihan kunnialla. Saahajankadun kentälle löytämisessä oli hiukan ongelmia koska en tiennyt paikkaa etukäteen enkä tarkkaa osoitetta, mutta emme myöhästyneet ilmoittautumisesta.




Paikan päällä Tarmo oli taas varmalla opaskoiraotteella todella rauhassa, mutta Nana sähläsi sitten senkin edestä... Jonkin aikaa odoteltuamme pääsin Nanan kanssa kehään. Se käyttäytyi mallikelpoisesti, ja saikin punaisen nauhan. Oletan että se johtui ihan vain siitä että kilpakumppanimme oli hiukan pulleammassa kunnossa kuin Nana :D Sekin käyttäytyi todella hyvin ja oli nätti koira.

Seuraavaksi menin pentukehään Tarmon kanssa. Se käyttäytyi nätisti, ehkä vähän liiankin... Tuomari sanoi että olisin voinut juostakin, jotta Tarmon liikkeet olisivat päässeet paremmin oikeuksiinsa. Punainen nauha meni valloittavalle lagottopennulle, ja Tauski sai tyytyä siniseen. Olin kuitenkin todella tyytyväinen Tarmon käytökseen, olihan kyseessä sen ihkaensimmäinen näyttelykokemus!










Tarmon kanssa olin sinisten pentujen kanssa kehässä, ja Tarmo sijoittui hienosti toiseksi. Luokan voittanut pentu olikin neljän parhaan joukossa, ja käyttäytyi kehässä mallikelpoisesti.



Seuraavaksi menin Nanan kanssa sekarotuisten punaisen nauhan saaneiden kehään. Siellä juoksimme vielä muutaman kierroksen ympäri ja tuomari lyhyesti moikkasi vielä kaikki neljä koiraa. Sijoitukset menivät kuten odotinkin; neljänneksi sileäkarvainen isohko "vähän" innokas narttukoira, Naaanu kolmanneksi, toiseksi uros joka oli vähän akitan näköinen ja esiintyi todella innokkaasti, ja voittajaksi selviytyi kaunis pieni vinttikoira joka seisoi paikallaan kuin patsas. Muistinkin tuon koiran Tiltun koirakoulun jostain mätsäristä. Se oli voittonsa ansainnut!




Jäimme vielä vähäksi aikaa seuraamaan BIS-kehää, lähinnä koska halusin nähdä miten Rölli pärjää :D En jaksanut oikeastaan kuvata muita koiria, paitsi että otin Nanasta ja Tarmosta poseerauskuvan iPhonella missä ne olivat ruusukkeidensa kanssa.






Tällä viikolla olen menossa Kivenlahti Rockiin, ja sunnuntaina lähden Orivedelle musiikkileirille, missä olenkin sitten 19. päivään asti. Minusta on karua kuinka paljon Tarmo on varmasti kasvanut sillä aikaa... Noh, sille ei mitään mahda. Mutta huomenna yritän ulkoiluttaa kameraa että saisin kunnon kuvan Alfista! :)

tämän kuukauden teksti kalenterissani :D Nana ei kyllä pidä melkein kenestäkään....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti