perjantai 29. kesäkuuta 2012

26.-27.6. Mustien hoitoa :)

Tässä nyt muutamana päivänä olen hoitanut labradorilapsia: vanhoja tuttuja Alfia, Tauskia ja Kikiä. Niillä on aina pihalla mielettömät leikit menossa :D On hauska seurata miten Tarmo komentaa Alfia, ja Kiki taas Tarmoa. Alfi ei pelkää lainkaan painia Kikin kanssa vaikka niillä on 20kg painoeroakin! On se kyllä rohkea pentu :)








Lisäksi oppaiden naapurin; labradoripentu Lunan (9kk) ulkoilutus ja pienimuotoinen kouluttaminenkin on tullut kuvioihin mukaan. Luna on mitä kiltein koira, mutta hiukan innokas nuoresta iästään johtuen. Kävimme sen, Nanan ja isän kanssa Sellossa ja tulimme bussilla kotiin; ei ollut mitään ongelmaa. Luna ei oikeastaan vedä hihnassa, eikä varmasti rähjää millekään koiralle. Ainoa mitä se tekee on se, että nähdessään vieraan koiran se jähmettyy paikalleen ja alkaa lasittuneena tuijottaa sitä, ja tahtoisi päästä leikkimään. 

Tuon tavan kun saa karsittua, on Lunan tilanne jo hyvällä mallilla. Lisäksi se kyllä on ihan vain ylipäätään vähän kuriton, mutta se menee toisaalta myös iän piikkiin. Lunasta en ole ehtinyt ottaa kuvia kamerallani, vain muutaman iPhonella otetun näppäyksen. Tuosta nyt kuitenkin saa vähän kuvaa millainen kaveri on kyseessä:




Kiki vasemmalla, Luna oikealla :)
Vasemmalta Kiki, Luna ja Nana :)
En ole vielä aloittanut mitään suureellisia koulutussysteemiä Lunan kanssa, alkuun haluan tutustua koiraan ja nähdä miten se käyttäytyy. Olenkin vasta käyttänyt sitä koirapuistossa ja hihnalenkeillä. Tarkoitus on kuitenkin myös totuttaa sitä käyttäytymään ihmisten ilmoilla. Uskoni Lunaan on kyllä kova!


Alfin kanssa on tapahtunut ihan selvästi edistystä kynsien leikkaamisen suhteen huomattavaa edistystä!


Siitä on mukavaa räpsiä kuvia vaikkei se niin kauheasti poseeraamisesta vielä ymmärräkään...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti